2023. január 28., szombat

Értekezés a kristályokról- kérésre!

 Hátha pont Neked is erre van szükséged :) 

In medias res...

A kristályok keletkezéséről bőven találsz információt, így erre nem óhajtok kitérni, mint ahogy arra sem kifejezetten, hogy konkrétan melyik kristály mire 'jó'. 

Amit érdemes tudnod 

A kristályoknak program (rezgés) tároló és kisugárzó képességük van. Használhatod őket mint eszközöket arra, hogy segítsenek Téged vagy bárkit/bármit, nagyjából bármilyen területen. A spirituális "hagyomány" szerint ők alkotják Gaia csontvázát, megkövesedett tudatosságok, élnek. Nem nagy dolog, lévén a bolygón minden ugyan abból van, nevezetesen energiából, szóval minden él és minden egy. A különbség  anyag és anyag között, hogy milyen frekvencián rezeg, illetve milyen intenzitással tudja magából kisugározni ezt a rezgést. Ha ezt elfogadod jó, ha nem, az is. Nem fog megsértődni egy kristály sem azért amit gondolsz. (Csak halkan jegyzem meg, ha mindenki elfogadná, hogy az elkülönültség látszólagos és minden hatás visszahatás is egyben, talán nem itt tartanánk...)

Minden kristály rendelkezik egy alap rezgéssel vagy információval vagy programmal. Ez addig működik jól, míg ki nem termelik Földanyából. Akkor ugyanis fizikailag elszakítják természetes környezetéből, minek  következménye az, hogy olyan rezgések is elérik, amik egyébként nem hatnának rá, plusz nem tud regenerálódni. 

Amikor kibányásznak egy kristályt- persze nem egyet, hanem tonnaszám, erőszakosan, haszonlesésből- az nagyjából olyan, mint a terhességmegszakítás az embernőnél. Elég drasztikus példa tudom, de valahogy meg kell értetnem...

Onnastól fogva, hogy nincs fizikai kapcsolata Földanyával, saját rezgésén kívül befogad és visszasugároz minden információt, ami őt eléri. Az energiaszintje pedig- nagy valószínűséggel- csökken, és az információk kisugárzása is jelentősen csökken. Ez miért gond, kérdezheted. Nos, amíce, gondolkodjunk! 

Ez a bolygócska X tömegű. Tervezetten. Ehhez mérten alakultak ki kristályok a kéreg alatt, méghozzá tudatosan, harmóniát létrehozva. Tételezzük fel, hogy Y tömegű Z fajtájú kristály kell ahhoz a bolygón, hogy tiszták maradjanak a felszíni vizek. Namost ha az ember, az ő fene nagy bölcsességében elkezdi tonnaszám kitermelni ezeket a Z fajtájú kristályokat, amiket elszakított Földanyától ugye nem fogják tudni végrehajtani az eredeti programjukat, vagyis az egyensúlyi állapot kibillen...Érted? Aki azt mondja, hogy itt, a bemutatás létsíkján minden frankó az elmebeteg. Még a Teremtő is tudja, hogy ez nem így van, csak Őkelme nem ítél, hanem konstatál. Ránk bízta a dolgokat, mi meg rútul elkúrtuk, legalábbis eleddig.

A lehető legjobb amit tehetnénk, hogy befejezzük a kristályok kitermelését, ám ez most még nem túlzottan kivitelezhető. A második legjobb az lenne, ha megvennénk a kristályt a kufároktól majd beásnánk őket a talajba. Ez szép és önzetlen dolog lenne, de ugyan ki tenne ilyet? "Az enyimé, megvettem! " Tied...persze...

A harmadik legjobb -és magam is ezt javallom-, hogy programozzuk a kristályt megfelelően! Ezzel 'hasznot' hajtunk magunk és Földanya számára is, méghozzá nemes módon. Ez csak tetszik, nem? Eltelhetsz a gondolattal, hogy Te segítesz a bolygó gyógyításában, és azért ez szép. Még én, a nagy kritikus is azt mondom: Derék dolog, így tovább! 

Nem kell félni az önzőségtől, amennyiben tudatossággal és szeretettel párosul. Én is önzésből segítek: Olyan világban kívánok létezni, ahol értelmes és szeretetteljes lények vesznek körül. A saját jóllétem érdekében Érted teszek, érted?

A kristály programozása előtt szeretném, ha elfogadnád, hogy ez lehetséges. Íme: 



Ezek itt EPROM-ok. Elektronikai alkatrészek, melyek programozhatóak kisfeszültségű  elektromos jelekkel és törölhetőek UV fénnyel . A régebbi számítógépek BIOS programjait ilyenekben tárolták. (A maiakban már EEPROM- elektronikusan törölhető ROM- a használatos, vagy mittudoménmilyen gyík technológia, ez most nem lényeges.) Amiért ezeket mutatom : A kis kerek ablakon keresztül látsz valamit- egy lapkát. A lapka főként Szilícium dioxid, aminek van némi köze a kristályokhoz- tán rémlik kémia óráról. Kvarc néven valószínűleg már hallottál róla. Szóval ez a kicsi lapka képes befogadni és tárolni a számítógép (alaplap) BIOS-át (alapprogramját). Hajlandó vagy akkor elfogadni, hogy a kristály programozható? 

Oké, rendben, értem a kételyt. A módszer: Ezeket elektromossággal programozzák. Micsoda az elektromosság? Energia ugyebár. Méghozzá egy nem nagyon magas szintű energia. A Te energiád jóval nagyobb, mint az a pár volt feszültség, amivel egy EPROM ba a programot égetik, és a program nemcsak ott marad, de még működik is. Értsd meg, ha nem fogadod el, hogy képes vagy valamire, akkor nem is vagy és nem is leszel. Fogadd hát el, hogy képes vagy, és ha nincs is rögvest fizikai megnyilvánulás, hamarosan lessz! :-) Az emberek mindent rögtön akarnak. Szokjatok le erről! Egy elefántot is csak falatonként tudnátok megenni.

Még egy gondolat, aztán folytatom. Némelyeknek eszébe juthat, hogy állítólag az üveget is homokból készítik, vagyis az is SiO2. Akkor a kavrcfélék üvegek, és vica versa? Szó nincs erről. Való, hogy ugyan az a kémiai összetevő, ám a léterjövés/ létrehozás nagyon nem mindegy. Beprogramozhatsz egy üvegtáblát, de nagy sikerre ne számíts :)

Kristályok tisztítása

Ezekről is bőven találsz leírást a neten...

Említettem, hogy a kibányászott kristálykák felveszik a környezet rezgéseit. Mielőtt programot adnánk tehát egy megvásárolt kristálynak, érdemes RESET elni- hogy az előző számítógépes vonalnál maradjak. 

A legjobb, amit az én tudásom alapján tehetsz: fogod a kristályt, beteszed egy természetes anyagú szövetbe- például pamutzokni- és beteszed a földbe néhány napra vagy akár tovább. Így újra fizikai kapcsolatba kerül Földanyával- regenerálódik-, és nemcsak megtisztul, de fel is töltődik.

A következő a természetes vízzel tisztítás: ez lehet patak, folyóvíz, esővíz. Egy két perc- vagy amíg úgy érzed, hogy szükséges- elegendő, de közben fókuszálj arra, hogy a kristály megtisztul, és elengedi a környezetből felvett információt. Az alaprezgést nem könnyű kitörölni de nem is kell! Ne tarts tőle, hogy elveszik. Ám itt megjegyzem, hogy a különböző eljárások, melyekkel színeznek némely kristályt vagy épp repesztik, na azok drasztikusak, képesek lerombolni a kristály szerkezetét.

Vedd figyelembe, hogy nem minden kristály szereti a vizet, és informálódj! A kvarcfélék bírják, a szelenit például nem.

Ha az előző két módszert nem tudod vagy nem akarod alkamazni, akkor használhatsz csapvizet, rizst, konyhasót (de ezt úgy, hogy egy tál sóra szövetet terítesz és erre teszed a kristályt), gyertya lángját, füstölő füstjét és akár 'saját' tudatos energiádat is. Bármit lehet, amit jónak érzel. A cél az, hogy a kristály megtisztuljon a 'felesleges' energiáktól.

A kristály energiaszintje

Az, hogy a kristály milyen erővel sugározza saját rezgését illetve a beletett programot főleg attól függ, hogy milyen az energiaszintje. Állítom, hogy a kisugárzás erőssége nem a mérettől függ, de tisztában vagyok azzal, hogy az emberek a nagyobb dolgokat erősebbnek gondolják. Ezért tehát bátran vegyél nagyobb kristályt, ha azt erősebbnek gondolod! :) 

Részemről az ingát javaslom az energiaszint ellenőrzésére. 


Mindenkinek van radiesztéziai képessége, bárki használhatja az ingát, ugyanis ez csak egy mutató. Jaja, egy mutató. Azt mutatja, amit Te befogsz. Ezért nem lehet például jóslásra használni, vagy olyan esetekben, amikor a választ érzelmekkel könnyű befolyásolni- például marhaság megkérdezni az ingától, hogy ilyen vagy olyan beteg vagy-e. Léteznek könyvek, internetes leírások az ingáról és használatáról, én itt és most csak azt mondom, mi ide kell. Lopj magadnak információt! ( Nem hiszek a szerzői jogban, ez van :) A tudás nem kisajátítható, bármennyire is fáj ez egyeseknek.  )

Ha még sosem használtál ingát és nincs is ingád, nem esel kétségbe: Fogsz egy nyolcas anyacsavart, vagy egy gyűrűt lehúzol az ujjadról, rákötöd egy darab cérnára, cukorspárgára, vagy vékony fémláncra és már van is ingád. A beéltebb kezedbe fogod a madzagot, kicsit lecsendesíted az elmédet, figyeled az ingád. Üdvözlöd, megköszönöd a segítségét, majd megkéred, mutassa meg, merre van az igen. Ekkor először lassabban, majd gyorsabban elkezd valamelyik irányba körözni. Többnyire az óra járásával megegyezző körzés az igen válasz, az ezzel ellentétes- balra irányuló- a nem. Megköszönöd, zsebre teszed- jobban működik, ha a tested közelében tartod és onnan veszed elő használatkor, ez tapasztalat. 

A kristály energiasztintjének vizsgálata

Az ügyesebb kezedben lesz az inga, tehát a másik kezedben tartod a kristályt: 


 Én jobbkezes vagyok, balban tartom tehát a kristályt. Jobb kézzel fölé tartom az ingát, üdvözlöm, megköszönöm a segítségét. Igen, megköszönöm a segítségét, igen előre IS megköszönöm a segítségét. Megvan az oka. A köszönet, amit a (látszólag) még meg nem történt dolgokért mondunk stabilizálja a létezésben azt a tudást, hogy képesek vagyunk a megteremtésére. Megkérem az ingát, hogy mutassa meg a kezemben tartott kristály energiaszintjét úgy, hogy egy ujjnyi jelentsen mondjuk 10 vagy 20 százalékot. Ekkor az inga elkezd mozogni, körözni. Lesem felülről, látom hány ujj átmérőjű a leírt kör. Ennyi. Nem bonyolult, nem is érdemes bonyolítani. A 'lemerült' kristály 20-30 százalék körüli energiaszinten van, ebből kiindulhatsz. Ennek hatása még akkor is minimális, ha ékszerként a testeden viseled. 

Az ingával egyébként a már beprogramozott kristály is ellenőrízhető, valamint programozás előtt az is kideríthető, hogy van- e benne eltárolva valaki más által beírt program, illetve az törölhető-e általad. (Ha nem törölhető kritállyal találkozol, és az inga azt mondja, hogy negatív/ előnytelen programot tartalmaz, akkor ásd el a kristályt, majd Gaia intézi) Arra figyelj az ingával kapcsolatban, hogy egyszerre egy kérédst tegyél fel és az az egy kérdés egyértelmű és világos legyen. Például megkérdezheted, hogy saját rezgésén kívül van-e program a kristályban. Megkérdezheted, hogy tartalmaz-e negatív energiát a kristály. Az viszont például értelmetlen kérdés, hogy milyen programot tartalmaz a kristály, mert erre nem tud sem számmal, sem igennel vagy nemmel válaszolni- jelezni- az inga.

De ha nem akarsz ingázni, ne ingázz! Meg egyáltalában, ha nem akarsz valamivel foglalkozni, akkor ne tedd! Ez a legjobb tanács, amit adhatok :) 

Amúgy némi gyakorlással lehet érzékelni, hogy energiát sugároz a kezedben tartott kristály vagy sem...

A kristály feltöltése 

Ha a tisztítás megvan, a kristályt érdemes energiával feltölteni. Én azt mondom, programozás előtt és után is töltsd fel- főleg, ha nem tudod vagy nem akarod ellenőrizni az energiaszintjét-, de hallgass bátran a megérzésedre, vagy másra- más lényre, írásra.

A kristályok feltöltésére/ energetizálására több lehetőség kínálkozik: ott van a földbe ásás, vagy ki lehet tenni a napra- pár perc/ fél óra elég egyszerre. A Hold fénye is használható természetesen, de ugye tudjuk, hogy az is napfény :) Tudom én, hogy baromi misztikus dolog éjfélkol a keresztútnál szűzlány bugyijával meg fekete macska bajszával rituálkodni a telihold fényénél... de ha egyszer van kényelmesebb és ugyan olyan vagy még hatékonyabb mód, akkor minek a bohóckodás? Vedd észre, hogy amit Te óhajtasz az a lényeg, márpedig akkor rajtad múlik, nemde? Nem a telehold, nem a macskabajusz, nem az om mani padme hum...a bugyi az oké :)

Na, tovább: Ráteheted mágnesre- permanens ferromágnesre XD- vagy beteheted egy gúlába - piramis, ami lehet 3 vagy négy oldalú, akár kartonból is jó vagy hurkapálcából. De készíthetsz piramist rézdótból is, erre egy példa: 


A piramis és a mágnes előnyös azoknak, akik lakásban laknak. Akár folyamatosan tarthatod ezeken/ ezekben a kristályokat, így sosem 'merülnek le'.
 

 
 Aldiban meg Lidliben árulnak néha mágneses tálat csavaroknak. A legkisebb kerek kb tíz centi átmérőjű és kettő van egy pakkban kb egy ezresért. Legalábbis a bejegyzés írásakor... Ezek prímák, már ha beleillenek az enteriőrbe- ah, micsoda modern vagyok!


 Természetesen más módon is feltölthetőek, például energiával. A programozásnál használt technika is működik- még távolról is.
 

A programozásról

Téves az a teória, hogy a kristály csak programozva működik. Ám ha figyelmesen olvastál megérted, hogy a programozás előnyös. Jelentősége kettős: egyrészt a kristály saját rezgésén/ programján felül még egy programot adunk- ami plusz előny számunkra-, másrészt megakadályozzuk, hogy a környezet keszekusza, zagyva energiáit begyűjtse majd kisugározza. Amennyiben valamiért nem óhajtod programozni a kristályt, azt rendszeresn tisztítani szükséges, nem elég csak feltölteni. Kivétel persze, ha megveszed és elásod a kristályt.

Melyik kristályt mire érdemes programozni? Na, ez egy olyan téma, amibe nem megyek bele mélyen. Bőven találsz leírást a kristályok teoretikus hatásairól a neten. Azt javaslom, hogy ne csak egy leírás alapján dönts, mert a szerzők gyakorta egymás hülyeségeit adják tovább (javaslom ezzel kapcsolatosan meghallgatni a Rózsaszín pitbull kultúrzenekar Senki nem ír saját dalt című nótáját :-P). Támpontként elégedj meg ennyivel: bízz a megérzésedben! Ha valami konkrét dolgot óhajtasz, mielőtt bemész a 'kristályboltba', beszéld meg magaddal, hogy erre és erre a célra szeretnél egy vagy több kristályt, és vedd észre benn majd azt/ azokat, amik leginkább alkalmasak a szándékodnak. Hangosan is megbeszélheted magaddal- lesz nagy ámulás a metrón- de csendben maradva ugyan olyan hatásos. Tudom, hogy amúgy is beszélgetsz magaddal, néha megpróbálhatnád értelmesen is...Kezdj el bízni magadban és az erődben!  Kiben, ha magadban nem, kiben? Na jó, bennem:

Egyrészt, a csakráid színesek. Van 7 főcsakrád, ezek lentről a gyökércsakrától felfelé indulva megfelelnek a szivárvány színeinek: A gyökércsakra piros/ vörös, a nemi csakra narancsszínű, és így tovább. Attól függően, hogy melyik csakra területével kívánsz foglalkozni, a hozzá hasonló színű kristály előnyös lesz. Ez persze nem ökölszabály, mert például a rózsakvarc rózsaszínes és a szívcsakrához kapcsolódik- ami pedig zöld színben ragyog-  mégis jó az elektroszmog és az elektromágneses sugárzás kivédésére IS. Na és a fehér kristály? Az tisztít és harmonizál. Hát a fekete? Az abszorbál, tehát főként véd.

Ha tanácstalan vagy mint egy magyar falu, akkor vegyél hegyikristályt. Az mindenre jó- mert átlátszó :)


Na jó, nem mindenre, ez így nem helytálló. Univerzálisan, bármire beprogramozható, minden programot ugyanolyan intenzitással hajt végre. Magas rezgésű, nagy erejű kvarc, programozva használható a gyógyítástól az anyagi bőség megteremtésén át a védelmező kristályháló létrehozásáig. Kemény, könnyen kezelhető, vízbemeríthető, és az ára is jutányos.

Milyen legyen a program? 

Attól függ, hogy mit óhajtasz a kristálytól. Lehetséges egy kristályba több különálló programot is tenni, de én ezt kezdésnek nem javaslom. Szóval maradjunk az egy kristály egy program felállásnál. 

A programot a lehető legegyszerűbben és érthetően fogalmazd meg! Ne hosszú körmondatokban gondolkozz és két- három mondat legyen, ami egymást erősíti/ harmonikus! 

Ha például pénzt, vagyont óhajtasz a kristálytól: Sokszorozd meg a bevételeimet! /Vonzz a létezésembe több pénzt!/ Sokasítsd meg a vagyonomat!/ Segíts, hogy jól gazdálkodjak a pénzemmel!

Ha egészséget óhajtasz a kristálytól: Harmonizáld a testem! / Növeld az energiaszintemet! / Vigyázz az egészségemre! / Segítsd a gyógyulást! / Szüntesd meg ezt vagy azt a betegséget/ fájdalmat! /  Regeneráld ezt vagy azt a szervet/ életfunkciót! / Normalizáld a vérnyomásomat/ vércukorszintemet! 

Ha valamiféle tudást/ képességet kívánnál: Segíts, hogy kifejlesszem ezt vagy azt a képességet! / Segíts, hogy jobb problémamegoldó legyek! / Segítsd a spirituális fejlődésemet! / Segíts, hogy ilyenné vagy olyanná váljak! / Segítsd elő a tiszta kommunikációt őrangyalommal/ szellemi vezetőmmel/ lelkemmel/ Teremtővel! 

Ha védekezni óhajtasz: Teremts harmóniát a létezésemben! / Védd meg ezt a területet a szükségtelen negatív hatásoktól! / Fogd be a negatív energiákat és alakítsd szeretetté! / Tartsd távol tőlem a lehangoló/ ártó szándékú/ alacsony rezgésű embereket! / Semlegesítsd az elektroszmogot/ ártalmas energiákat/ negatív hatásokat! / Autóba: segíts, hogy a vezetésre figyeljek és biztonságosan eljussak minden célomhoz! / Munkahelyre: Segíts, hogy a munkámat biztonságosan, percízen, jól és gyorsan elvégezzem!

Azokat a programozott kristályokat, melyeket magadnak- testednek/ lelkednek/ szellemednek- programozol érdemes magadnál tartani. A gyógyításra programozottakat kifejezetten ajánlatos magadon viselni karkötő, nyaklánc, medál formájában, és zuhanyzáskor egy plusz gondolattal meg is tudod ezeket tisztítani.  

Apropó, gyógyítás: Javaslom, hogy egy heyikristályt programozz a harmónia és egészség helyreállítására minden élőlényben, aki kéri. (Ezt tartsd megbecsült helyen egy mágnesen vagy piramisban, hogy mindig rendelkezésre álljon! ) Ennyi legyen csak a progija, meg persze a saját rezgése és az, hogy más ne tudja programozni. Ezt a családodban / környezetedben bárki tudja majd használni a következő módon: Kézbe veszi, vagy a testére teszi vagy alszik vele, és megkéri, hogy állítsa helyre az egészségét/ szüntesse meg a fájdalmát stb stb, nem krónikus betegségekre, hanem akut esetekre gondolok. Kézben tartva például egy fejfájást pár perc alatt el tud múlasztani, egy kezdődő fogfájást 15-30 perc alatt. Utána vízzel tisztítsd meg- vagy az tisztítsa meg, aki használta!

Én a helyedben tartanék rózsakvarcokat az elektromos készülékeim körül- például számítógép, tévé- amiket arra programoznék, hogy semlegesítsék az elektromágneses kisugárzásokat. Ez egyébként jól kivédi a mindenféle G sugárzásokat, földsugárzást, valamint akár ételek harmonizálására is jó...

Ha mondjuk a telkedet/ házadat kívánod védeni, javaslom, hogy négy kristályt használj,  egyszerre programozd őket, és helyezd el a házad négy sarkában (mágnesen vagy piramisban) vagy ásd be a földbe a telked négy sarkába. A programba ilyenkor azt is foglald bele, hogy működjenek együtt a terület védelmére. Példa: Kezedben a négy kristály, a lentebb leírt módon végzed a programozást és ezt teszed a kristályokba: Egymással és Földanyával együttműködve alkossatok védelmi hálót a területem körül! Tartsátok távol és/ vagy semlegesítsétek a negatív energiákat és teremtsetek itt harmóniát és békességet! 

(Bőven elég egy egy húsz vagy ötven forintos átmérőjű / nagyságú marokkő vagy nyers kristály. De persze akkorát vegyél, amekkorát akarsz, amelyikről el tudod képzelni, hogy a megfelelő hatást váltja ki! )

Amikor letetted a 'védőhálót', elképzelheted- elgondolhatod-, hogy ezek összekapcsolódva egy piramist, kört, gömböt formázbak a terület körül, ami arany vagy fehér fényt sugároz magából. Ez csak lehetőség, e nélkül is működnek, amiért mégis praktikus lehet, mert : a gondolataiddal teremtesz :)

Ezek csak lehetőségek. Bármit, szó szerint bármit bele lehet tenni. Arra figyelj, hogy egymással harmonizáljanak a mondataid. Például jó: Teremts harmóniát a létezésemben! Növeld a bevételeimet és segíts, hogy jobban kezeljem a pénzt! Ez így oké. Ez viszont nem oké: Szüntesd meg a pénzhiányt, segíts, hogy nyerjek a lottón és múlaszd el a cukorbajomat. Ez nem fog nagyon hatékonyan működni. Egyébként is előnyösebb, ha nem valami megszüntetését óhajtjuk hanem inkább valami létrehozását. A miértje ennek igen egyszerű: Ha valami már létezik, azt nehezebb megszüntetni, mint valami nemesebbet létrehozni. Persze úgy jó, hogy ha a negatív energiát akarjuk transzmutálni pozitív energiává, az működik és előnyös! 

Ami még fontos: A szó szerint bármilyen programot úgy értsd, hogy bármi, amit el tudsz fogadni/ képzelni, hogy eléred/ megkapod/ megvalósul. Az nem fog működni: "Na, azt írta ez a bolond, hogy bármit lehet kérni a kristálytól! Ki van zárva, hogy sikerül, de megpróbálom: Nyerjek a lottón! "  Ez így nem fog menni. A kristályok nagy erő birtokosai, de a Te erőd nagyobb az övékénél, vagyis az erősebb kutya fog ...khm. A kristályok dolgoznak helyetted: Nem kell például naponta tíz percet fókuszálni az egészségedre, ha van egy programozott kristályod, az a nap 24 órájában, non-stop  helyetted végzi ezt. Erre jók, erre valók az eredeti terv szerint is. Tehát a lényeg, hogy csak olyat érdemes programként bevinni a kristályba, amit el is tudsz fogadni, hogy megtörténik. Javaslom kezdetben kisebb célokat valósíts meg, utána, mikor már lesz némi sikered, ez megnöveli a hitedet abban, hogy a dolog működik, és könnyebb lesz elfogadni a nagyobb célok megvalósulásának lehetőségét.

Programozás másnak

Én csak kivételes esetekben javaslom. Jobb az, ha mindenki a maga tempójában fejlődik: inkább mutasd meg ezt az írást- vagy bármilyen más írást a témában- és döntse el Ő, hogy kívánja ezt a tapasztalást/ lehetőséget vagy sem. Ha valakinek segíteni szeretnél, mert neki valamiért nincs lehetősége, hogy magának programozzon, ám tedd, de feltétlen tedd bele a programba, hogy a kristály tartsa tiszteletben az illető szabad akaratát, vagy hogy a lehető legnagyobb jó érdekében a lélek céljával együttműködve segítsen- még abban esetben is így járj el, ha állatnak vagy növénynek programozod. 

És innen eljutottunk egy lényeges ponthoz: a kristály képes valaki szabad akaratát felülírni? Hát, igen is meg nem is. Ha a személy/ lélek fogékony a kristály programjára- akár negatív akár pozitív- akkor hatni fog rá. Ez nagyban függ az egyén tudatosságától és hitrendszerétől. Én azt mondom, igyekezz harmóniát és szeretetet teremteni, ne pedig diszharmóniát és gyűlöletet, mert bár a Teremtő nem ítél, Te együtt fogsz élni a tetteid hatásaival. Megaztán magad sem örülnél, ha valaki rosszat akarna Neked, nemdebár?

Apropó növény: Megvédhetsz egy területet vagy akár egy fát betegséggel, jéggel, vagy bármi nyavajával szemben- már persze, ha ezt magad is elfogadod :). Egy fához egy kristály: A lehető legnagyobb jó érdekében, a növénnyel és Földanyával együttműködve segíts, hogy ez a növény harmóniában létezzen! Védd meg ezt a növényt a szükségtelen betegségektől és kártevőktől, adj neki erőt a fejlődéshez és az egészséges gyümölcsterméshez! Vagy mondhatod, hogy védje meg  a moníliától vagy a filoxérától, vagy a krumplibogártól, vagy bármitől. Lehet külön külön is akár kristályt programozni egy- egy specifikus kártevő/ betegség ellen. Vedd figyelembe, hogy ha nem bízol az eredményben, akkor elmard, mert azt teremted meg!

Területhez négy vagy több kristály egyszerre programozva: Földanyával együttműködve egymást erősítve teremtsetek harmóniát ezen a területen!  Óvjátok ezt a területet a szükségtelen negatív hatásoktól és a környezeti ártalmaktól! Segítsetek a növényeknek egymással és a többi létezővel békében és harmóniában élni! 

Másik módszer: 2x4 kristály, egymással együttműködésre programozva oly módon, hogy az egyik négyes csoportba azt rögzíted, amit kint szeretnél tartani- például jégeső, tarack, negatív energia- , a másik négyes csoportba pedig amit bent szeretnél- például életerő a növényeknek, harmóniában létezés, bőséges vitamindús termés. Ebből kettőt kettőt leásni a terület négy sarkára.

Akkor jöjjön a finálé! 

A kristályok programozása

Számtalan lehetőség van erre, az én módszerem egy. Működik, használható, de bátran keresgélj, mert nem bztos, hogy ez a legjobb Neked! 

Elsőnek legyen kész a program. Lehetőleg írd is le, bár ez nem fontos, de így jobban rögzül. Nincs szükség semmiféle ceremóniára, nem kell füstölő, gyertya, szenteltvíz főleg nem, de bármi lehet, ha úgy akarod, ha tőle jobban érzed magad- mondjuk a szöveges zenét azt hanyagold :) Legyél olyan helyen, ahol senki és semmi nem fog megzavarni, mert az összpontosítás kardinális. 

A megtisztított, feltöltött kristályt vedd a kezedbe. Bármelyik kezedbe, de úgy is jó, hogy felfelé fordított tenyeredben tartod magad előtt vagy mondjuk a bal tenyeredben a kristály és a jobb tenyered a bal kezed alá teszed és úgy tartod a kristályt, vagy két tenyered között. Praktikusabb, ha mindkét kezed használod. (Azért írok több verziót, mert el akarom kerülni, hogy rituálét csinálj. Helyette arra ösztönözlek, hogy saját módszert alakíts ki, mert ÉN nem vagyok spirituális tanító, nem óhajtom, hogy kövess, hanem hogy a vállamon állva messzebbre láss, és észrevedd, hogy van saját szárnyad! ) Figyeld meg a kristályt amit a kezedben tartasz. Próbálj ráhangolódni! 

Csendesítsd le az elméd! Ezt legegyszerűbben úgy érheted el, ha a légzésedre figyelsz. Az elme lecsendesítése azt jelenti, hogy nem kavarognak gondolatok a fejedben. Ez először nehéz lehet, és ha nem sikerül, akkor inkább még ne programozz, mert beviheted a kósza gondolatokat is a kőbe! Inkább párszor próbáld csak végig a technikát a programozás nélkül, és mikor úgy érzed, hogy képes vagy kósza gondolatoktól mentesen, 'fókuszban' maradni pár percre, akkor programozz! 

Kényelmes tempóban, mélyeket lélegezz az orrodon keresztül. Amikor megnyugodtál, az elméd elcsendesedett, nekifoghatsz a programozás előkészítésének: Vegyél egy két mélyebb levegőt, és miközben kifújod, engedj el minden feszültséget, érezd a nyugalmat a testedben, érezd a kristályt a kezedben. Vegyél egy újabb mély levegőt, és miközben kifújod képzeld el, hogy a fejed tetején áramlik ki a levegő. Ismételd ezt párszor, amíg természetesnek nem hat- ezzel "nagyobbra "nyitod a koronacsakrád. Most képzeld el, hogy minden belégzéssel fehér, tiszta fény áramlik a fejed tetjén- koronacsakrádon- keresztül a testedbe. Érzékeld magadban ezt a tiszta, fehér, makulátlan energiát. Bátran engedd áramlani a testedben, amíg jól esik- nem sietsz sehová, ez egy tapasztalás. Ha ez is megvan és komfortosan érzed már magad, az energiát kilégzéskor irányítsd a kristályodba. Ezt megteheted a kezeiden- a tenyereiden található mellékcsakrákon- keresztül, vagy a homlokodon- a harmadik szem csakrán- keresztül, vagy a szívcsakrádon keresztül, ami a mellkasod közepén, a szegycsontnál található a csecsemőmirigy környékén. Bármelyik jó, bármelyiket használhatod, amelyik szimpatikus, vagy akár egyszerre mindet is- tudod: NO ceremónia! :)

Érezhetsz a csakráidnál vagy a kristályban lüktetést, bizsergést, meleget, hideget, vagy akár semmit, ez az érzékenységedtől függ. Nincs jó vagy rossz tapasztalás. Csak tartsd fenn a fény/ energia áramlását fentről a kristályba.

Kitérő: Honnan jön az energia? Sehonnan. Mindig ott van, mindig körülvesz. Amit csinálunk, az az, hogy tudatosítjuk az energiát és tudatosan többet 'húzunk' magunkba belőle. Az, hogy az energia áramlását összekapcsoljuk a légzéssel nem szükséges, de értsd meg, hogy a legtöbb embernek ez így egyszerű. Némelyek ab ovo képesek lehetnek rá, hogy egyszerűen gondolattal szélesebbre nyissák a koronacsakrájukat és áramoltassák az energiát, némelyek pedig gyakorlással elérhetik ezt, de kezdetben jobb- könnyebb- így, mert ezzel is lefoglalod az elméd :) Oké? Akkor folytassuk!  

Tudd, hogy a kristály kapcsolatba lép veled és te kapcsolatba lépsz vele. Most szólítsd meg kívánságodtól függően szóban vagy gondolatban! 

Üdvözöllek kedves kristály, köszönöm, hogy mostantól velem együttműködve hatsz a létezésre a lehető legnagyobb jó érdekében! Tisztulj meg és töltődj fel a tiszta energia által, eredeti/saját/ős/eredendő rezgéseden kívül engedj el minden más programot és információt! Mostantól programot csak tőlem fogadj el! 

Az eredeti/saját/ős/eredendő rezgéseden kívül fogadd be és hajtsd végre/ valósítsd meg ezt és ezt a programot:*saját programod*. Példa: Az eredendő rezgéseden kívül fogadd be és valósítsd meg ezt a progarmot: teremts békét és harmóniát a létezésemben! Segíts, hogy minden megnyilvánulásommal az isteni tökéletességet sugározzam és szeretetben létezzek!

Köszönöm, hogy mostantól velem együttműködve hatsz a létezésre a lehető legnagyobb jó érdekében!

( Ha úgy érzed, a programot elismételheted háromszor, de nem szükséges. Ez a szöveg egy példa,  nem kell szóról szóra ezt használni, nyugodtan kreálhatsz sajátot, de az legyen benne, hogy mástól ne fogadjon el programot a kristály! Én magam sem használom mindig ugyan úgy, sőt...)

Ezután időzz még pár percet a kristályoddal és készen is vagy. Nem kell beszűkíteni a csakráidat, nem fontos 'lekapcsolni' a fényt, egyszerűen máshová viszed a figyelmed, és sajnos magától abbamarad a folyamat- legalábbis az intenzitása csökken. A kristályt, ha úgy tetszik, újra feltöltheted, és használatba veheted (zsebre teszed, karkötőt felveszed, védőhálót beásod etc). A programozás kész, a kristály mostantól hat. Mivel az idő relatív, nem biztos, hogy már másnap lesz látszatja a proginak, de ne is siettesd! Adj neki időt, hogy hathasson! Ha arra figyelsz, hogy még nem érkezett meg a nagycsöcsű primadonna vagy a lófarkú herceg: amit csinálsz az az, hogy szabotálod a kristályod működését. Adj időt a kristálynak, és bánj vele jól, amennyire tudsz. Nagy segítség Ő neked!

Nos,

Észrevetted-e, hogy benne van a programban, hogy őrizze meg a saját rezgését? Észrevetted-e, hogy benne van a programban, hogy mástól ne fogadjon el információt? Észrevetted-e, hogy ezzel tényleg valami olyat tettél, ami nemcsak neked, de mindennek és mindenkinek előnyös? Na nem akarlak fényezni, de igenis ha jót csinálsz, azt konstatáld, dokumentáld, örülj neki. De azért dicsekedni nem érdemes vele, mert ez nem erről szól! A bölcsek hatalma a csendes erő, melynek határtalan méltósága a mennyek fényével ragyogja be univerzumunk legsötétebb zugainak kietlen lápjaiban élő varangyosbékákat IS :D ... nem kell magad túl komolyan venni:) 

Azokat a kristályokat, melyeket nem ásol el/ helyezel piramisba vagy mágnesre, időnként fel kell tölteni. Hetente amiket magadon viselsz, a többit kéthetetnte, havonta- vagy, ahogy érzed. Ilyenkor érdemes lehet meg is tisztítani őket vízzel- biztos ami biztos alapon- de bátran használd az ingát és kérdezd meg, hogy tartalmaz-e a kristály negatív energiát vagy külső programot! A feltöltésre akár távolról is használhatod a programozásnál leírt energiaközlő módszert oly módon, hogy gondolatban vagy odamész a kristályhoz és energiát sugárzol bele, vagy a kezedbe képzeled. Ha nem hiszed, hogy működik, bizakodással eltelve hajtsd végre, majd ellenőrizd az ingával! 

Utószó

Bízom benne, sőt tudom, hogy én ezzel az írással hatottam. Hogy a megszerzett információt hasznosítod-é tudásként, az rajtad áll. Én a helyedben mindenképpen adnék egy esélyt magamnak, mert ugye, ha működik- márpedig működik, mert Én mondtam- akkor előnyöd származik belőle,  plusz még egy fő energiája segíti a létezést. A sivatag is magányosnak tűnő homokszemekből áll...

Van egy ábrándom, ezt még elmondom, mert muszáj! Gondold el, a technika működik. A kristály programozható. Mi lenne, ha programoznék egy kristályt- mondjuk rózsakvarcot, a szeretet kövét- arra, hogy bontsa le a félelmet, haragot, gyűlöletet, széthúzást, és alakítsa tiszta fényé, amit sugározzon magából Földanyába és a környezetébe, minden létezőbe? És mi lenne, ha ezt a kristályt beásnám a földbe, és az idők végezetéig működne? És mi lenne, ha ezt megtenném (kezdetben csak) kicsiny országunk különböző pontjain? És mi lenne, ha ezt havonta egyszer megtenném, az kb évi 12 ezer forint csak...És mi lenne, ha ezt nem csak egyedül csinálnám, mint don Quijote? Mi lenne ha segítenél a bolondnak? Vajon mi lenne...mi lehetne itt? 



Ja ám. Nagyobb az erőtök, mint gondoljátok. És ez csak a kezdet, annak is csak a kezdete! 

 

Fényes jövőt és sok boldogságot, 

Legyen néktek akaratotok szerint!


Én a helyedben ezt is elolvasnám: 

A vonzás törvénye, teremtés és ajándék

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Credo

Credo